Zoek

Waarom kies je voor E-fulfilment

packers

Inhoudsopgave

E-fulfilment is de belangrijkste keuze voor je online winkel, want door je e-commerce uit te besteden bespaar je geld en expertise. Je wilt toch de beste snelheid bij het inpakken, verzenden en terugsturen van je pakketten? Webwinkels hebben het al druk genoeg met producten en marketing. Besteed de afwikkeling van online verkopen uit aan het goedkoopste en snelste e-fulfillment centrum. Tijd en geld is belangrijk voor de logistiek van je webwinkel. Je zult per maand veel geld besparen door fulfillment uit te besteden.

Heb je een bedrijf dat online producten verkoopt? Groei je uit je bedrijfspand en moet je investeren in een grotere ruimte en extra personeel? Wij hebben de oplossing voor je; besteed je e-fulfilment uit aan .

Door het e-fulfilment proces aan ons over te laten, kun je je groei beter beheren, de levertijden verkorten en de verzendkosten verlagen. Pakketten per post naar elke plaats in de wereld.

packers

De zes diensten van het e-fulfilment proces

De zes stappen van het e-fulfilment proces zijn:

Ontvangst & Opslag
Voorraadbeheer
Bestelling samenstellen
Bestelling verpakken
Bestelling verzenden
Retouren
Uitbesteden van e-fulfilment voor webwinkels

Het uitbesteden van opslag, voorraadbeheer, orderverzamelen, producten inpakken, verzendpakketten en retourzendingen geeft je als webwinkel ondernemer veel voordelen.

Een order management systeem waarmee je voortdurend controle hebt over het e-fulfilment proces. Wij integreren onze e-fulfilment software met je webwinkel. Dit maakt de verwerking van bestellingen snel en gemakkelijk. Bovendien kun je je voorraad en pakketten altijd in real-time volgen, waar ook ter wereld.

De voorraad wordt bijgehouden met een geavanceerd Warehouse Management System (WMS). Je webwinkel is aan het WMS gekoppeld, zodat je als ondernemer altijd een actueel inzicht hebt in voorraden en verkoop.

Voordelen van e-fulfilment service

Verkoop je nationaal of internationaal en wil je het e-fulfilment proces optimaliseren?

In e-commerce gespecialiseerde oplossingen
Webshop integratie met magazijnbeheersysteem
Opslag & voorraadbeheer
Up-to-date inzicht in voorraden en verkoop
Verpakking op maat
Snelle levertijden
Lagere verzendkosten
Verwerking van retourzendingen en kortere retourtijden
Betere klantentevredenheid
Service & ondersteuning

De beste verpakking en snelle verzending

Aangepaste verpakkingsoplossingen voor e-commerce bestellingen. Het is ook mogelijk je verpakking te personaliseren. Of heb je liever een verpakking met je eigen logo erop? Alles is mogelijk met onze gespecialiseerde verpakkingsdienst.

Kies voor DHL, FedEx of UPS, die een wereldwijde dekking hebben.

Eenvoudige integratie met online platforms

De populairste online platforms zijn aan onze e-fulfilment dienst gekoppeld. De informatie wordt in real time bijgewerkt, is betrouwbaar en 24/7 beschikbaar.

Eenvoudige integratie met de volgende online platforms:

Shopify
magento
WooCommerce
Amazon
bol.com
open winkelwagen
WordPress
eBay

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest