Zoek

Mercedes kinderauto

Inhoudsopgave

De meeste mensen kennen Mercedes als fabrikant van luxe auto’s. Je kind kan nu rijden in een elektrische Mercedes-kinderauto, geliefd bij jong en oud. Mercedes Kinderauto’s AMG tot Mercedes G-klasse.

Om je kind veel plezier te laten beleven in het terrein, kan je voor hem of haar de G-klasse 4×4 aanschaffen. Geschikt voor twee kinderen tot 40 kg. Openslaande zijdeuren, een verlicht dashboard en kunstlederen bekleding zijn allemaal kenmerken van sommige elektrische kinderauto’s. Naast de afstandsbediening voor ouders zijn er pedalen voor oudere kinderen om hun Mercedes-rit zelf te bedienen.

Mercedes kinderauto

Is het veilig voor kinderen om in een elektrische auto te rijden?

Het is niet meer dan normaal dat je jezelf bij het kopen van speelgoed zorgen maakt over de veiligheid van een kind. Onze elektrische kinderauto’s zijn daarentegen zorgvuldig ontworpen om hun veiligheid te garanderen. Naast veiligheidsgordels hebben ze ook een afstandsbediening voor ouders.

Indien nodig bedien je de Mercedes kinderauto met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. Ondanks dat de gemiddelde snelheid van een rijdende elektrische kinderauto 5 km/u is, dien je altijd toezicht te houden op jouw kind als het met zijn rijdende auto speelt. Sommige van de meer sportieve modellen kunnen tot 8 kilometer per uur gaan.

Hoe oud mag een kind in een Mercedes kinderauto rijden?

Afhankelijk van het model is de Mercedes kinderauto geschikt voor een bepaalde leeftijdsgroep. Bekijk daarom de producteigenschappen van de elektrische kinderauto die je overweegt aan te schaffen. Afhankelijk van het model kan een Mercedes-kinderauto voor het grootste deel tussen 3 en 6 of 7 jaar worden gebruikt.

Vanwege de kleine onderdelen wordt speelgoed op elektrische batterijen aanbevolen voor kinderen vanaf drie jaar. De op batterijen werkende speelgoedauto’s hebben een zachte start, waardoor het voertuig van het kind soepel en zonder schokken vooruit kan rijden. De kinderauto remt automatisch zodra het gaspedaal wordt ingetrapt.

Bron is Mercedes kinderauto van het bedrijft Kidskart.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest