Zoek

Apple zal vandaag nieuwe hardware aankondigen

Inhoudsopgave

Het bedrijf Apple houdt een (virtueel) evenement om 10 AM PT (1 PM in New York, 6 PM in Londen, 7 PM in Parijs). En je kunt het evenement hier volgen, want het bedrijf zendt het live uit.

Het gerucht gaat dat het bedrijf op het punt staat een opgefriste iPhone SE aan te kondigen. Hoewel de smartphone zijn iconische iPhone 6/7/8/SE vormgeving zou kunnen behouden, zou hij een bijgewerkt systeem op een chip en een nieuwe 5G modem kunnen hebben.

apple store

Apple zou ook een bijgewerkte iPad Air kunnen onthullen. Opnieuw lijkt het waarschijnlijk dat het bedrijf de interne onderdelen gaat opfrissen. De nieuwe iPad Air zou even snel kunnen zijn als de nieuwste iPad mini die zes maanden geleden verscheen.

Maar het wordt interessanter om te zien wat Apple in gedachten heeft voor de Mac line-up. Omdat Apple bezig is zijn hele Mac line-up op te frissen om Intel CPU’s te vervangen door Apple chips, zitten er dit jaar nog een paar grote Mac updates aan te komen, zoals een nieuwe Mac Pro of een nieuwe iMac Pro met Apple internals. Het bedrijf zou ook zijn instapmodel 13-inch MacBook Pro, de Mac Mini of de MacBook Air kunnen vernieuwen.

Als je een Apple TV hebt, kun je de TV app openen en op zoek gaan naar het onderdeel ‘Apple Special Event’. Daarmee kun je het evenement van vandaag streamen en oude evenementen herbekijken.

En als je geen Apple TV hebt en geen YouTube wilt gebruiken, kun je het evenement ook livestreamen via de sectie Apple Events op de website van het bedrijf. Deze videofeed werkt nu in alle belangrijke browsers – Safari, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Google Chrome.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest