Zoek

6 zelfbruinende huidverzorgingstips

Tan Luxe

Inhoudsopgave

Zelfbruiner biedt uitkomst

Zelfs als je vakantieplannen niet doorgaan, biedt een zelfbruiner de oplossing voor individuen die de perfecte bruine gloed huid willen. Maar je bent niet de enige die doodsbang is om in een oranje of gestreepte versie van zichzelf te veranderen. Gelukkig gebruiken producten als Tan-Luxe kristalheldere ingrediënten om nep bruinend gezicht of lichaam tegen te gaan. Sterker nog, het geeft een natuurlijk gloed. Kies het beste zelfbruinende product voor jou en imponeer iedereen met je gezonde bruine kleur. We geven je 6 huiverzorgingstips voor een perfecte zelfbruinende huid.

 

1. Kies het juiste product

Tan Luxe

Zelfbruiners zijn er in verschillende vormen, waaronder oliën, mousses, waters, lotions en soorten boter. Maar ook zelfbruinende druppels (drops) om te combineren met je bodylotion of favoriete vocht inbrengende crème. Maar vergeet ook niet de juiste tint te kiezen. Kies een tint die je natuurlijke huidskleur aanvult in plaats van het uiterlijk dat je wilt bereiken. Heb je een lichte huid met rode ondertonen die gemakkelijk verbrandt, dan ben je licht/medium. Als je een olijfkleurige teint hebt die snel bruint, word je geclassificeerd als medium/donker. Je bouwt met elke applicatie geleidelijk een intensere tint op, waardoor je de intensiteit van je ‘glow’ zelf bepaalt.

2. De basis van het aanbrengen

Gebruik een speciale zelfbruiner-handschoen om te voorkomen dat je er strepen op je gezicht of lichaam komen. Alleen dan krijg je een perfect, streeploos resultaat. Of gebruik de zelfbruiner producten van Tan-Luxe, welke altijd een streeploos resultaat geven. Breng de zelfbruiner altijd met lange, ronddraaiende bewegingen aan. Werk van boven naar beneden en eindig met je handen, armen en voeten. Ga zachtjes over je knieën en ellebogen, want die absorberen de kleur namelijk sneller. Je wilt natuurlijk wel dat alles er als een geheel gebruind lichaam uitziet.

3. Goede voorbereiding

De helft van de strijd is gewonnen met een sterke voorbereiding. Vergeet dus niet je huid voor te bereiden op je zelfbruining procedure. Breng verzorgende lotion aan op droge delen van je lichaam, zoals je handen, voeten, knieën, enkels en ellebogen. Exfolieer je hele lichaam 24 uur voor het zonnen om dode huidcellen te verwijderen voor een extreem gladde basis. Deze basis is het halve werk voor een fantastisch zelfbruinend resultaat.

4. Koel je lichaam

We raden je aan een koude douche te nemen vlak voordat je de zelfbruiner gebruikt. Dit is niet verplicht, maar zorgt wel voor een mooier resultaat. De eerste douche na het aanbrengen moet op een lagere temperatuur genomen worden. De natuurlijke tint blijft zo het beste behouden. Kies bij voorkeur een kamer uit die koel is, waar je vervolgens de druppels aanbrengt. Kies dus niet voor een warme en vochtige badkamer.

5. Planning is essentieel

Tan Luxe zelfbruiner

Op zoek naar de ideale kleur voor een speciale gelegenheid? Begin dan ruim van tevoren met het aanbrengen van de druppels voor de speciale dag. Breng de Tan-Luxe Illuminating drops als gezichts- en lichaamsbruiner aan, die je teint van je huid in slechts 2 tot 4 uur er zonovergoten uit laten zien. Met Tan Luxe houd je bovendien geen streperige huid of velletjes eraan over. Niemand ziet op de speciale dag dat je een zelfbruiner gezicht of lichaamsbruiner hebt toegepast.

6. Hydratatie en nog eens hydratatie

Behandel je huid zoals je zou doen na het zonnen. Voor een natuurlijke kleurverbetering smeer je dus dagelijks met een verzorgende lotion en scrub je om de drie dagen. Voeg om de dag 1 of 2 druppels Tan Luxe Face of Body toe aan je bodylotion om je prachtige kleur het hele jaar te behouden.

In de Beauty shop van Esther van Maanen kan je volledige selectie zelfbruiners en andere beauty must-haves bekijken. Van verschillende grote merken waaronder Tan Luxe.

Bron: Tan Luxe

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest